Екипо натпросечна,

крај септембра нам је идеалан за дружење очева и синова на Старој планини уз реку Височицу, а у близини пећине Владикине плоче.

Надамо се да ће падати снег или бар јака киша, што обично оваквим догађајима да посебну ноту. Ако ништа, опет ћемо бити тамо где је добро и радити оно што је добро. У добром друштву, увек.

Ово је мало суровији камп, и због висинске разлике и због активности и због доба године, па два пут размислите пре него што се пријавите. Ми као организатори очекујемо да су сви пријављени оспособљени и опремљени за боравак у природи.

Камп је ограничен на 10 екипа!

Учествују дечаци са својим татама или адекватним мушким заменама – у обзир долазе деде, ујаци, стричеви и сл.

Имамо малу новост!

Камп је бесплатан и можете се пријавити путем форме испод. То није ништа ново. Оно што је ново то је да отказивање пријаве недељу дана пред почетак акције и касније, није бесплатно и кошта 50€ по пријави. Зашто? Дешавало се да се људи пријаве, неко се са стране организатора исцима да све организује, осмисли активности, позове госте и обезбеди заједничку опрему, а онда се неко од пријављених једноставно не појави, а некад ни не јави. Требамо да научимо да на одговоран начин уживамо у бесплатним стварима.

Технички детаљи:

Локација кампа у селу Рсовци: https://goo.gl/maps/UxZJ8tqbJYkaQ1Hq5

Обавезно понети добре вреће за спавање, јер температура може да сиђе и до нуле у току ноћи. Остало као и обично, клопа, одећа, шатори и слично.

О активностима ћете сазнати на лицу места, за сада довољно је да знате да ћемо пешачити, али не предуго можда 10-15км, па понесите прикладну обућу.


Поздрав,
Мирко