Шта радимо на једнодневним акцијама?

Као очеви, позвани смо да искорачимо у свет како би и наши млађи пожелели да упознају његове лепоте и како би се у његово богатство и разноликост уживели на најбољи могући начин. Искорачујући показујемо како се против безнађа бори надом, против корупције вером у виши смисао заједнице, против апатије љубављу према свој природи која нас окружује. Искорачујући учимо младе да се слобода не подразумева, већ се за њу треба борити сваки дан и да је једино право добро и херојско дело оно које није наплаћено. Искорачујући трасирамо пут не само нашој деци, него и генерацијама које долазе после нас.

Једнодневне акције су ту да би се боље упознали, да би се чешће дружили, да би се дружили и када имамо само један слободан дан током викенда. На какве акције идемо и шта иначе радимо: Посећујемо културно-историјске споменике, посећујемо специјалне резервате природе, учимо да водимо рачуна о њима, оргнизујемо пешачке туре и крчимо пешачке стазе, учествујемо на тркама и маратонима, пошумљавамо, бавимо се ђубретирингом, помажемо људима којима је неопходна помоћ, организујемо радне акције и још много тога заједно са нашом децом.

Чланство у заједници није услов за учествовање у једнодневним акцијама, па су ове акције добра прилика да они који нису део наше заједнице могу ближе да нас  упознају пре него то и постану.

На акцију долазимо свако у свом аранжману. Ако није наглашено другачије, непходно је понети воду и нешто од хране за своје потребе на пример сендвич.

Локација: Загајичка брда, Делиблатска пешчара.

Почетак:

16.10.2021. у 10:00.

Крај:

16.10.2021. поподне

Акција завршена!

Ноћни УТС – ППСО успон на Ртањ ће имати две опције – Северну и Јужну страну. Успон јужном страном је слободан за све са децом старијом од 6 година. Успон северном страном води УТС екипа и њој ће се придружити спремнији чланови ППСО заједнице са децом старијом од 14 година. Водите рачуна о обући и одећи, ова је једна од захтевнијих акција. Детаљне информације пријављенима стижу три дана пред полазак. Обезбедићемо доручак и чај после шетњице. Котизација 1000дин по породици.

Почетак:

30.10.2021. у 02:00.

Крај:

30.10.2021. поподне

Ограничење

60 особа

Локација: Винча, археолошко налазиште првог европског града. У припреми.

Почетак:

х.11.2021. у 10:00.

Крај:

х.11.2021. поподне

Ограничење

60 особа