Шта радимо на једнодневним акцијама?

Као очеви, позвани смо да искорачимо у свет како би и наши млађи пожелели да упознају његове лепоте и како би се у његово богатство и разноликост уживели на најбољи могући начин. Искорачујући показујемо како се против безнађа бори надом, против корупције вером у виши смисао заједнице, против апатије љубављу према свој природи која нас окружује. Искорачујући учимо младе да се слобода не подразумева, већ се за њу треба борити сваки дан и да је једино право добро и херојско дело оно које није наплаћено. Искорачујући трасирамо пут генерацијама које долазе после нас.

Једнодневне акције су ту да би се боље упознали, да би се чешће дружили, да би се дружили и када имамо само један слободан дан током викенда. На какве акције идемо и шта иначе радимо: Посећујемо културно-историјске споменике, посећујемо специјалне резервате природе, учимо да водимо рачуна о њима, оргнизујемо пешачке туре и крчимо пешачке стазе, учествујемо на тркама и маратонима, пошумљавамо, бавимо се ђубретирингом, помажемо људима којима је неопходна помоћ, организујемо радне акције и још много тога заједно са нашом децом.

Чланство у заједници није услов за учествовање у једнодневним акцијама, па су ове акције добра прилика да они који нису део наше заједнице могу ближе да нас  упознају пре него то и постану.

На акцију долазимо свако у свом аранжману. Ако није наглашено другачије, непходно је понети воду и нешто од хране за своје потребе на пример сендвич.

Локација: Бојчинска шума. Позивамо вас на дружење и шетњу по природи, током које ћемо боље упознати тај крај и његове биљне и животињске врсте. Котизација укључује организацију догађаја и по породици износи 500дин.

Почетак:

6.3.2021. у 10:00.

Крај:

6.3.2021. поподне

Ограничење

60 особа