Будите оно што желите за своју децу!

Ова школа је за

Све родитеље и оне који се припремају за ту велику улогу!

Темпо данашњег живота све више одваја очеве и децу, што често ствара бројне последице – од анксиозности код деце до велике отуђености са породицом, код очева.

Да бисмо то превазишли, током два и по месеца припремили смо вам Школу Како да (п)останем супер тата.  Школа се састоји из серије радионица, пуно интерактивног рада, индивидуалних консултација, групног рада и дружења, која ће вас на креативан начин подстаћи и помоћи како да будете бољи родитељ.

Кроз Школу ћете научити како да побољшате своје методе васпитања, на који начин да одговорите изазову модерног родитељства и како да заједно унапредимо одрастање своје деце.

Како да (п)останем супер тата - Школа

ПРИМАРНИ ЦИЉ ШКОЛЕ :
Рад на стабилности, чвстини и отпорности, као и потребним вештинама са којима се очеви и родитељи уопште сусрећу. Уз то подршка и размена искуства коју имате прилику да стекнете у школи биће од највећег значаја за ваше успешно родитељство.
Ми ћемо учинити све да добијете прави одговор на свако од ваших питања!
Чланови удружења имају додатни попуст од 10%. Попуст се обрачунава на првој рати. Учешће брачног друга је и бесплатно и веома пожељно.

Школа је намењена свим родитељима којима је наслеђе битно бар колико и садашњост и који схватају да боља будућност неће доћи сама од себе, већ се за њу морамо изборити сами – на првом месту кроз унапређење себе и раду на побољашњу веза и односа са својим потомством.

*ЧПП (често постављено питање): Да ли је ова школа само за тате, или и маме могу да присуствују?

Најтоплија је препорука да и тате и маме подједнако учествују у програмима школе! Не постоји прича о тати која се не тиче маме и обрнуто – јер тата и не постоји без маме и ван контекста породице. Сваки добар родитељ мора да има јасно разумевање улоге другог родитеља и пошто се улоге тате и маме допуњују, да би тата био добар, он мора добро да се допуњује са мамом.

План рада школе

 • Први дан у школи

  Почетак

  Упознајемо се, договор о правилима боравка у школи. Прва лекција: Како изаћи на крај са добронамерним саветима.

 • Теорија

  Едукација он-лајн

  Како савладати основна родитељска знања и вештине – 10 едукационих модула једном седмично сваког уторка од 18:30 до 20:00.

  Теорија

 • Практичан рад

  Рад у групи

  Током школе пар пута ћемо организовати рад у мањим групама. У зависности од локације учесника, тај рад може бити онлајн, а може бити и у природи.

 • 1 на 1

  Индивидуална консултација

  Током трајања школе имате једну бесплатну консултацију о актуелној теми са неким од едукатора по избору.

  1 на 1

 • Домаћи задаци

  Знојење

  Практично решавање неког проблема као што је слагање лега одмах по повратку с посла или шетња по парку суботом у 6 ујутру.

 • Мала матура (10 седмица од почетка школе)

  Поклон Камп

  На крају школе, а пред школски распуст, имамо прилику да се дружимо са свим учесницима. Ово није обавезан део школе, али је нешто где бисмо свакако волели да вас видимо (а сигурно и ваша деца)!

  Мала матура (10 седмица од почетка школе)

 • Годишњица матуре

  Дружење

  По завршетку школе, не баш после годину дана већ за месец или два дана како као група одлучите, имаћемо прилику да се још једном дружимо у истом саставу у природи.

Да после нас земљом ходају бољи од нас!

Постани члан!

Човек је биће Заједнице и без ње тешко може да узраста. Уколико изабере да буде сам, човек не може да сагледа своје врлине, али ни своје мане. У Заједници ствари су видљивије и човек има прилике да унапређује себе, свој однос са својим члановима породице као и другим члановима који су део Заједнице.