Зашто баш Тате и ћерке?

Ако отац поштује ћерку, она ће развити самопоштовање. Ако још и верује у њу, она ће кад одрасте веровати у себе. Отац је ту да обезбеди емотивну стабилност, а то може само ако је присутан.

Меша Селимовић је имао две ћерке у складном браку и једном приликом изјавио да је својим будућим зетовима, поштовањем према ћеркама, поставио врло тежак задатак.

Шта иначе радимо: Подизање шатора, шетња по планини, купање, тренинг, радионичарење, одмарање, паљење ватрице, гитаричарење уз ватрицу, неколико курсева за децу, опет купање, спремање клопе, шетња уз реку, купање, трибина, прављење моста, купање… о садржајима се детаљно договарамо са учесницима на две онлајн радионице пред камп. Радионице су обавезне јер се на њима упознајемо, делимо улоге и договарамо о садржајима, другим речима дизајнирамо камп, тако да је сваки камп уникат.

Ако се другачије не нагласи, сваки камп подразумева и једну психолошку радионицу, која ће бити организована или онлајн пред камп или на самом кампу ако услови то дозволе.

Учесници сами обезбеђују шаторе и осталу опрему за камповање. На камповање долазимо свако у свом аранжману. Храна је најчешће обезбеђена. Котизација покрива трошкове организације и извођења догађаја. Храна није хотелска, учесници је сами спремају (и одрасли и деца) и до сад се нико није бунио.

Прочитајте како је са татом на камповању.

* Отказивање или промена термина је могућа услед више силе и у том случају се сав уплаћени износ рефундира.

  • Тате и ћерке
    Отворене пријаве: 22-24.9.2023.
    Тате и ћерке (видео линк). Локација: више локација. Трошкови – 3000дин одрасли, 2500дин тинејџери, 2000дин деца, плаћају само прво двоје деце, а за децу испод 2 год се не плаћа. Пријаве до 15.8. или до попуне.

    Припремне радионице су обавезне у оргнизују се онлајн и то: Припрема вођа 28.8. у 20:00, први припремни 30.8. у 20:00, други припремни 6.9. у 20:00

Постани члан!

Човек је биће Заједнице и без ње тешко може да узраста. Уколико изабере да буде сам, човек не може да сагледа своје врлине, али ни своје мане. У Заједници ствари су видљивије и човек има прилике да унапређује себе, свој однос са својим члановима породице као и другим члановима који су део Заједнице.