Будите оно што желите за своју децу!

Улогу очева и мајки добијамо у пакету са нашим „замотуљцима“. Ипак, уз њих не добијамо јасно упутство за одрастање, нити успешно усмеравање кроз живот. За онај посао који радимо „за новац“, по правилу завршимо школе, факултете, курсеве и разне обуке, а онај други најважнији посао, посао оца и мајке, одрађујемо на интуицију и сналажење. Шта је потребно да будемо бољи на најважнијем послу у животу?

Ако желимо да будемо успешни у неком послу, поготово у тако захтевној области као што је родитељство, морамо да дамо све од себе да сваки дан будемо бољи него што смо били јуче. Такав подухват захтева заједницу, подршку и разумевање. Учествовањем у Школи родитељства, моћи ћете да стекнете знања о најважнијим механизмима психологије одрастања и да чујете како су проблеме са којима се и ви суочавате решили други родитељи. Можда још важније, имаћете прилику да стекнете пријатеље и саборце у освајању овог животног позива.

План рада школе

 • Први дан у школи

  Почетак

  Упознавамо се, договор о правилима боравка у школи. Прва лекција!

 • Теорија

  Едукација он-лајн

  Како савладати основна родитељска знања и вештине – 12 едукационих модула једном седмично

  Теорија

 • Практичан рад

  Излет

  Током школе пар пута организујемо школу у природи

 • 1 на 1

  Индивидуална консултација

  Током трајања школе имате једну бесплатну консултацију о актуелној теми са неким од едукатора по избору.

  1 на 1

 • Домаћи задаци

  Знојење

  Практично решавање неког проблема као што је слагање лега одмах по повратку с посла или шетња по парку суботом у 6 ујутру.

 • Мала матура (12 седмица од почетка школе)

  Поклон Камп

  На крају школе, а пред школски распуст, имамо прилику да се дружимо са свим учесницима. Ово није обавезан део школе, али је нешто где бисмо свакако волели да вас видимо (а сигурно и ваша деца)!

  Мала матура (12 седмица од почетка школе)

 • Годишњица матуре

  Дружење

  По завршетку школе, не баш после годину дана већ за месец или два дана како као група одлучите, имаћемо прилику да се још једном дружимо у истом саставу у природи.

Да после нас земљом ходају бољи од нас!